Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vidéki Pékségek képes leírás - Pékség.tlap.hu
részletek »

Vidéki Pékségek - Pékség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pekseg.tlap.hu » Vidéki Pékségek
Keresés
Találatok száma - 30 db
Aranycipó (Pécsvárad)

Aranycipó (Pécsvárad)

Termékkínálatukban a hagyományos pékáru mellett a különleges kenyér, péksütemény, kalács, kuglóf, rétes is megtalálható. Új termékek kidolgozásakor nagy hangsúlyt fektetnek az egészséges életmód szempontjaira.

Bábolnai Pékség (Bábolna)

Bábolnai Pékség (Bábolna)

Cégtörténet: 1998-ban magánvállalkozóként kezdtük pékipari tevékenységünket, amely kezdetben még csak néhány fajta kenyér és finom pékáruból állt. Az évek folyamán a kenyér és finom pékáru vonalunk termékféleség és technológiai szempontból is fejlődött, amely egyre több sikert hozott.

Csányi pékség (Mezőcsokonya)

Csányi pékség (Mezőcsokonya)

Cégüket 1981-ben alapította Csányi Imre és neje Kalmár Jusztina. A 90-es évek elejéig javarészt a saját eladás jelentette a fő bevételi forrást. Az első átalakítás az üzemben 1986-ban történt, majd 1992-ben további korszerűsítés történt, jelenlegi formáját az üzem 2000-ben nyerte el.

Extrapékség (Szolnok)

Extrapékség (Szolnok)

A mottójuk: Mindig frissáru a szolnok szívében Térmékeik között frissen sütött kenyér, kifli és zsemlén kívűl kelt és leveles tésztákból készült lekvárral, különböző magvakkal, csokival, kakaóval, túróval, virslivel, sajttal, tepertővel ízesített délvidék ízeit megtalálhatja. 2009. szeptemberétől már két helyen állnak szolgálatára.

Flamand pékség (Hódmezővásárhely)

Flamand pékség (Hódmezővásárhely)

Cégünk 1989. január 01-én alakult. Sütőipari tevékenységét 1992. januárjában kezdte Hódmezővásárhelyen, Flamand Pékség néven. A Flamand Pékáru Kft. 100%-ban magyar tulajdonú, családi vállalkozás. Induláskor 12 személlyel kezdtük a gyártást, kis alapterületen.

grund pizzéria és étterem

grund pizzéria és étterem

grund pizzéria és étterem, kemencében sült pizza, szülinapi családi rendezvények, heti menű rendelés, Rendezvényk: Vállaljuk rendezvények, osztály- és baráti találkozók, szülinapok szervezését, teljeskörű lebonyolítását Összejövet elekre, rendezvényekre, frissensültek és hidegtálak előrendelését felvesszük.

Hosszúpályi Pékség

Hosszúpályi Pékség

A Hosszúpályi Pékség nem csak Hajdú-Bihar megyében, de egész Magyarországon egyedülálló ízvilágot képvisel. A több mint 20 éve azonos recepttel készült túrós batyu, ízes bukta és kakaós csiga mellett, olyan újításokat is bevezettek az utóbbi időben mint a virslis csónak valamint az egyedi recept alapján készült mini kürtős kalács. A vállalkozás minden korosztálynak és egészségi állapotú embernek kielégíti igényeit, ugyanis itt kicsit és nagyok a fahéjas csigától az alföldi kenyérig, valamint az egészséges életmódot folytatók is megtalálják a saját szájízüknek tetsző termékeket a különböző magvas, rozs és egyéb egészséges pékárukban. A pékség dolgozói és tulajdonosai több mint 40 éves tapasztalattal a hátuk mögött garantálják, hogy mind a 10 ujját megnyalja az, aki ide betér!

Idesüss pékség (Gyula)

Idesüss pékség (Gyula)

A Zsarnóczay és Fivére Kft. Idesüss pékség 1992. év elején kezdte meg tevékenységét. Azóta folyamatos technikai fejlesztés mellett egyre fokozódó mértékű termelést folytat a sütőüzem. A tulajdon tiszta profilú magyar családi.

Ihász (Dunaföldvár)

Ihász (Dunaföldvár)

Üdvözöljük az Ihász pékség honlapján. Ismerje és kóstolja meg a hagyományos kovásszal készült és reform termékeinket (pl. élesztő nélküli kenyerek, diabetikus kenyerek, holland kenyér, lenmagos kenyér, stb.)

Hirdetés
Jókenyér (Solymár)

Jókenyér (Solymár)

1995-ben egy német-magyar házaspár úgy gondolta, hogy Magyarországon megpróbál olyan pékséget nyitni, ahol itthon még teljesen idegen rozs és magos kenyereket, zsemléket készítenek. Az akkori igény még csak néhány 10 darab kenyeret és nem sokkal több zsömle gyártását tette lehetővé, így nem csoda, hogy alkalmazott nélkül ment a termelés.

Katica pékség (Balatonkenese)

Katica pékség (Balatonkenese)

Látogasson el a Balaton egyik legkellemesebb kávé -és teaházába, ahol a legfinomabb péksüteményeket, kávé és teakülönlegességeket kóstolhatja meg! A Katica pékség 1991 augusztus havában jött létre, Pékmester Biscuits Kft. Néven. Családi vállalkozás, a céget Gyenge Katalin az édesanya irányítja. Jelenleg 2 telephellyel rendelkezünk, mintegy 30 fővel.

Kiss-Bencze Pékség (Kaposvár)

Kiss-Bencze Pékség (Kaposvár)

Friss péksüteményekkel, szendvicsekkel, hagyományos és kovásszal készített kenyerekkel várják vendégeiket. Pékárújuk mellett cukrász süteményeiket, tortáikat is kínálják. Ünnepi, idényi árukkal is kedveskednek vásárlóikkal.

Lavina (Paks)

Lavina (Paks)

A paksi Lavina Kft. sütőüzemének 1991. évi megalapítását követően folyamatosan fejlődve vált cégük a Dél-dunántúli régió sütőipari piacának egyik meghatározó szereplőjévé, mely pozíció megtartását és továbbvitelét elsődleges feladatuknak tartják.

Ligeti (Sárisáp)

Ligeti (Sárisáp)

A Ligeti pékség 1975-ben kezdte meg a működését Sárisápon. Alapítója Ligeti Ferenc pékmester,sütőipari technikus, aki 2004-ig vezette az üzemet. Jelenleg a Ligeti és Bartók Kft. - Ligeti Csaba és Bartók Attila végzi a termelés irányítását.

Lipóti pékség - (Győr, Mór, Tata, Bicske, és további városok)

Lipóti pékség - (Győr, Mór, Tata, Bicske, és további városok)

A Lipóti Pékséget Tóth József Péter alapította 1992-ben. Ma is ő a cég tulajdonosa, és vezetője. A Lipóti Pékség kezdetben 15-20, főként Lipót környéki kis boltot látott el kenyérrel és pékáruval. Kapacitását és létszámát folyamatosan növelve a pékség 2004-ben került válaszút elé. Pékségeik megtalálhatóak a következő városokban Budaörs, Budapest, Csorna, Dunaszerdahely, Érd, Esztergom, Győr, Kapuvár, Komárom, Mór, Mosonmagyaróvár, Nagymegyer, Oroszlány, Sopron, Százhalombatta, Székesfehérvár, Szigetszentmiklós, Tata, Tatabánya, Veszprém, Bicske

Makár Pékség (Nagykálló)

Makár Pékség (Nagykálló)

A Makár és Fia Sütőipari és Kereskedelmi Kft. kenyér, pékáru, illetve gyorsfagyasztott sütőipari termékek gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A magas színvonalú technológiai háttér, a modern, európai igényeknek megfelelő géppark, a fogyasztói igényekhez való alkalmazás, valamint a minőség iránti elkötelezettség a sikeres fejlődésünk titka.

Méry pékség (Keszthely)

Méry pékség (Keszthely)

A Méry-Pékség Kft-t 1994-ben 10 fővel hoztuk létre Keszthelyen a Tapolcai út 37. szám alatt. Elsődleges célunk az volt, hogy 15-20 termékünkkel "betörjünk" a keszthelyi piacra, illetve a fejlesztés lehetőségeit kihasználva tovább terjeszkedjünk.

Tuti menü