Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pékség linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Pékség képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: pekseg.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 85 db
A Fornetti cégvezetője

A Fornetti cégvezetője

A Fornetti Kft. 1997-ben egy családi vállalkozásként alakult Palásti József, mint pékmester irányításával, és tulajdonlásával. Első körben sajtos pogácsa, tepertős pogácsa volt a kínálatban, majd ezt követték természetesen a töltött termékek. A töltött termékek vonatkozásában a későbbiek folyamán forma, ízvilág változások is történtek.

Ami Food Kft

Ami Food Kft

Cégünk amerikai típusú Hot-Dog kocsik forgalmazásával foglalkozik, mely a hot-dog hazájában már jól muködő árusító rendszer . Eredeti Yankee hot-dog kocsik kizárólag nálunk kaphatóak az országban. Hot-Dog kocsijaink teljesen kompakt kivitelezésűek, nagyban megkönnyítik az utcai árusítást. Használatát forgalmas helyeken, bevásárlóközpontoknál, rendezvényeken, koncerteken, búcsúkon, vásárokon, strandokon javasoljuk.

Aranycipó (Pécsvárad)

Aranycipó (Pécsvárad)

Termékkínálatukban a hagyományos pékáru mellett a különleges kenyér, péksütemény, kalács, kuglóf, rétes is megtalálható. Új termékek kidolgozásakor nagy hangsúlyt fektetnek az egészséges életmód szempontjaira.

Arsenal pékség

Arsenal pékség

Az Arsenal Pékség 1991-ben alakult, a fő profilja az eltelt időszakban a hagyományos receptúrával készülő kenyér és finom pékáru előállítása. Az Arsenal Pékség méltán legnépszerűbb slágerét, - házi kenyerét - a régi idők receptje után, kovászolással készítjük.

Az ősi recept nem versenyképes

Az ősi recept nem versenyképes

Ha ünneprontóan hangzik is, tény: mesterséges adalékanyagok nélkül ma már a legritkább esetben sül új kenyér. A pékeket - saját állításuk - szerint a politikusok, kereskedők és a gazdasági helyzet kényszeríti "kompromisszumokra".

Bábolnai Pékség (Bábolna)

Bábolnai Pékség (Bábolna)

Cégtörténet: 1998-ban magánvállalkozóként kezdtük pékipari tevékenységünket, amely kezdetben még csak néhány fajta kenyér és finom pékáruból állt. Az évek folyamán a kenyér és finom pékáru vonalunk termékféleség és technológiai szempontból is fejlődött, amely egyre több sikert hozott.

Baguettini pékség

Baguettini pékség

A Baguettini pékség az alábbi termékeket kínálja: friss helyben sütött pékáru, elvitelre kávé, tea és forró csokoládé, valamint házi tejtermékek. Vendégeiket két helyen is várják vendégeiket (a XIII. kerületben és az V. kerületben.)

Bio Pékáru

Bio Pékáru

Bioélelmiszerek, biokozmetikumok és natúr termékek házhozszállítása Budapest környékén és egész Magyarországon. Webáruházukból hétről-hétre kényelmesen rendelhet több, mint 3000 bioélelmiszer és natúr termék közül. Kiemelten figyelmébe ajánljuk egyedülálló bio friss zöldség, gyümölcs és hús kínálatunkat.

Brucker Pékség

Brucker Pékség

Brucker pékség - Sütő- és Cukrászipari Kft. Pékáruk: kenyerek, zsemlék, kiflik mellett megtalálható a kalács, a péksütemény, a fánk. Termékeik között megtalálhatóak a különféle kenyerek,cipók, veknik. Kóstolja meg termékeiket!

Hirdetés
Brunch

Brunch

Röviden bemutatnák cégüket, mely 1994- óta üzemel mint pékség, a II. kerület Retek utca 4 szám alatt. Az elmúlt 14 évben 3 saját boltot nyitottunk Brunch néven. Pékségükben 120-150 terméket gyártanak és forgalmaznak, melyeket kizárólag csak a saját tulajdonú boltjaikban árusítnak. Igényes boltokat üzemeltetnek, és ennek megfelelően ügyelnek a kifogástalan minőségre.

Cerbona Zrt.

Cerbona Zrt.

A székesfehérvári központú Cerbona Élelmiszer ipari és Kereskedelmi Részvénytársaság jogelődje az 1962. január 1-én alapított Fejér Megyei Gabonaforgalmi és Malomipari Vállalat volt, amelynek fő tevékenységi köre a gabonafelvásárlás és őrlés, illetve a takarmánykeverék gyártás volt. Ebből alakult ki a vállalat mai profilja, a különböző gabonaalapú, korszerű élelmiszerek gyártása és értékesítése.

Csányi pékség (Mezőcsokonya)

Csányi pékség (Mezőcsokonya)

Cégüket 1981-ben alapította Csányi Imre és neje Kalmár Jusztina. A 90-es évek elejéig javarészt a saját eladás jelentette a fő bevételi forrást. Az első átalakítás az üzemben 1986-ban történt, majd 1992-ben további korszerűsítés történt, jelenlegi formáját az üzem 2000-ben nyerte el.

Csokis-ananászos párna

Csokis-ananászos párna

Csokis-ananászos párna Kell hozzá: 1 csomag fagyasztott leveles tészta, 1 tasak csokoládé ízű pudingpor hagyományos módon elkészítve, ananász konzerv, 1 tojás, porcukor. A tésztát nagyobbacska téglalap alakú formákra felvágjuk (akkorákra, hogy majd hosszába összehajtva párnácskákat kapjunk).

D-Back

D-Back

A válogatott alapanyag az alapja termékeik állandó prémium minőségének. IFS tanúsítvánnyal rendelkező üzemükben a hagyományos kézművesi technikák modern gyártási folyamatokkal párosítva jelentik a titkot a sikerhez.

Diabet Trade Kft.

Diabet Trade Kft.

A Diabet Trade Kft. 2004-ben alakult kisvállalkozás melynek cégfilozófiájában központi szerepet játszik az egészséges táplálkozás és a változatos étrend megvalósítása a diétázni kényszerülők körében is. Célja, hogy a szegedi Gabonatermesztési Kutató Kht-val közösen fejlesztett, cukorbeteg diétában használható, DIABET-MIX diabetikus lisztkeverékek, készlisztek, linzerliszt, valamint a DIABET-MAX sütőipari termékek és száraztészta termékcsalád forgalmazását segítse.

Élelmiszerbolt

Élelmiszerbolt

A Curiosum Kft. 1995 évtől foglalkozik élelmiszer kereskedelemmel és nyolc évvel ezelőtt az elsők között szervezte meg az internetes kereskedelmét és a webes kiszolgálást. Társaságunk a CBA franchise tagja így árukínálata összetétele a CBA boltokra jellemző.

Első Pesti Malom

Első Pesti Malom

Az 1839-ben Széchenyi által alapított Első Pesti hengermalom Társasággal kezdődött a korszerű magyar malomipar megteremtése. Cégük a nagy elődök nyomdokain haladva igyekszik megőrizni és gyarapítani a múlt örökségét.

Tuti menü