Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fővárosi Pékségek képes leírás - Pékség.tlap.hu
részletek »

Fővárosi Pékségek - Pékség.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pekseg.tlap.hu » Fővárosi Pékségek
Keresés
Találatok száma - 11 db
Arsenal pékség

Arsenal pékség

Az Arsenal Pékség 1991-ben alakult, a fő profilja az eltelt időszakban a hagyományos receptúrával készülő kenyér és finom pékáru előállítása. Az Arsenal Pékség méltán legnépszerűbb slágerét, - házi kenyerét - a régi idők receptje után, kovászolással készítjük.

Baguettini pékség

Baguettini pékség

A Baguettini pékség az alábbi termékeket kínálja: friss helyben sütött pékáru, elvitelre kávé, tea és forró csokoládé, valamint házi tejtermékek. Vendégeiket két helyen is várják vendégeiket (a XIII. kerületben és az V. kerületben.)

Bio Pékáru

Bio Pékáru

Bioélelmiszerek, biokozmetikumok és natúr termékek házhozszállítása Budapest környékén és egész Magyarországon. Webáruházukból hétről-hétre kényelmesen rendelhet több, mint 3000 bioélelmiszer és natúr termék közül. Kiemelten figyelmébe ajánljuk egyedülálló bio friss zöldség, gyümölcs és hús kínálatunkat.

Brucker Pékség

Brucker Pékség

Brucker pékség - Sütő- és Cukrászipari Kft. Pékáruk: kenyerek, zsemlék, kiflik mellett megtalálható a kalács, a péksütemény, a fánk. Termékeik között megtalálhatóak a különféle kenyerek,cipók, veknik. Kóstolja meg termékeiket!

Brunch

Brunch

Röviden bemutatnák cégüket, mely 1994- óta üzemel mint pékség, a II. kerület Retek utca 4 szám alatt. Az elmúlt 14 évben 3 saját boltot nyitottunk Brunch néven. Pékségükben 120-150 terméket gyártanak és forgalmaznak, melyeket kizárólag csak a saját tulajdonú boltjaikban árusítnak. Igényes boltokat üzemeltetnek, és ennek megfelelően ügyelnek a kifogástalan minőségre.

Élelmiszerbolt

Élelmiszerbolt

A Curiosum Kft. 1995 évtől foglalkozik élelmiszer kereskedelemmel és nyolc évvel ezelőtt az elsők között szervezte meg az internetes kereskedelmét és a webes kiszolgálást. Társaságunk a CBA franchise tagja így árukínálata összetétele a CBA boltokra jellemző.

Fürjes pékség -VIII. ker.

Fürjes pékség -VIII. ker.

Az elmúlt években az üzem átvészelte azokat az időszakokat is, amikor sok pékség kényszerült bezárásra. Sikerük titka a folyamatos kiváló minőség, ami köszönhető a szakértelemnek és a felhasznált anyagok jó minőségének.

Kuriózum Pékség

Kuriózum Pékség

A vállalkozás magyar - francia vegyesvállalati megalakulása óta foglalkozik sütőipari tevékenységgel, francia pékséggel, hagyományos kenyér, péksütemény, finompékáru termeléssel és forgalmazással megrendelőink felé, majd 1995 óta általános és teljes körű élelmiszerkereskedelemmel.

Nosztalgia pékség

Nosztalgia pékség

A minőségi alapanyag mellé társítottuk a hagyományos technológiát, és recepttúrákat. Termékeink tartósítószert, és hozzáadott adalékanyagokat nem tartalmaznak! A családi összefogás, sok munka, és az innováció, meghozta az eredményét. A napi működésben mindenkinek megvan a saját feladata.

Hirdetés
Petit Pain

Petit Pain

Tradicionális pékség a Rózsakert Bevásárlóközpontban. Üzletük kenyereket, bagetteket, ciabattákat, desszert- és aprósüteményeket kínál a méret, a forma és az összetétel számtalan variációjában, ami nem csak szemet gyönyörködtető, de kulináris élvezet is egyben.

Soroksári Buci pékség

Soroksári Buci pékség

A T. and T. Sütőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1994- ben alakította meg sütőüzemét Soroksáron, Soroksári Buci Pékség néven. Tóth Ferenc és családja indította el a vállalkozást, amely a kezdetek óta nagyon sokat fejlődött, de legfőbb értékét, - a családias jellegét - azóta sem veszítette el.

Tuti menü